19 Eyl 2024

ASMÜD Üyesi 9 FİRMA “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” Listesinde Yer Aldı

Küresel çapta yakından takip edilen ve referans alınan inşaat sektörü dergisi ENR’ın (Engineering News Record), ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirlere göre tespit ettiği "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi 2023 Listesi" nde 9’u ASMÜD üyesi 43 Türk Müteahhit firma yer aldı. Ayrıca 7 Türk teknik müşavirlik firması "Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Teknik Müşaviri" listesinde yer almayı başardı.

Ülkemizde ve dünyada yaşanan tüm zorluklara rağmen 2023 yılında da Çin’den sonra ikinci sırada yer alan ülkemizin müteahhit ve müşavirleri ödüllerini, Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 18 Eylül 2024 Çarşamba günü düzenlediği törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

ASMÜD olarak, dünya standartlarında iş yaparak uluslararası boyutta inşaat projeleri gerçekleştiren, dünyanın en büyük müteahhitleri arasında yer alan, başta ASMÜD üyesi Limak A.Ş., Cengiz A.Ş., Nurol A.Ş., Kolin A.Ş., Polat Yol Yapı A.Ş., Onur Taahhüt A.Ş., Mapa A.Ş., Makyol A.Ş., ve Özgün Yapı A.Ş. (Bayburt Grup) olmak üzere ödül alan müteahhitlerimizi ve ayrıca müşavirlerimizi gönülden kutlayarak, başarılarının devamını diliyoruz.


Diğer haberler için tıklayınız..

Powered by Sisyön