6 Eyl 2024

Yenir Üyemiz Kemetyl Kimya A.Ş. Aramıza Hoşgeldiniz

İsveç merkezli bir kimya şirketi olan Kemetyl’in Türkiye’deki faaliyetlerini yürüten Kemetyl Kimya A.Ş. Ağustos ayında Derneğimize üye olmak için başvuruda bulunmuş olup, Eylül 2024 ayı itibariyle üyeliği başlamıştır.

Otomotiv ve endüstriyel alanlarda kullanılan çeşitli kimyasal ürünlerin üretimini Avrupa’da kendi tesislerinde ve anlaşmalı üçüncü tesislerde yapan Kemetyl’in ürün portföyünde otomotiv kimyasalları, temizleyiciler, katkı maddeleri gibi araç bakım ve performans ürünleri yer alır. Kemetyl, geniş bir pazar hacmi ile hem bireysel tüketicilere hem de ticari müşterilere hizmet sunar.

Şirketin Türkiye'deki faaliyetleri, geniş ürün yelpazesi ile otomotiv sektörü ve asfalt kimyasallarında önemli bir rol almaktadır. Ayrıca, çevre dostu üretim ve sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarıyla dikkat çekmektedir.

Kemetyl, Amerikan şirketi Shrieve Chemical ile işbirliği yaparak asfalt katkı kimyasallarının (ılık asfalt katkısı, soğuk asfalt katkısı, geri dönüşüm asfalt katkısı ve soyulma önleyici katkı) ithalatını, üretimini ve satışını lisans sahibi olarak üstlenmiştir.

Sürekli olarak araştırma ve geliştirmeye yatırım yaparak, yeni fırsatlar yaratan ve ürünlerini müşteri ve çevre faydalarını sağlamak için formülasyon güncellemeleri ile iyileştirmeye çalışan, bu amaçla yaratıcı kişiler, şirketler ve kuruluşlarla ortaklıklar kuran Kemetyl Kimya A.Ş. hakkında detaylı bilgiye www.kemetyl.com.tr adresinden ulaşılmaktadır.

Asfalt sektörünün tüm taraflarını çatısı altında toplayan ASMÜD, Kemetyl Kimya A.Ş. gibi uluslararası bir firmayı bünyesine almaktan duyduğu memnuniyetle, Dernek amaç ve hedefleri doğrultusunda destek ve işbirliği içinde çalışmalarına daha büyük temsil gücüyle devam edecektir.


Diğer haberler için tıklayınız..

Powered by Sisyön