23 Oca 2023

SNH İnşaat A.Ş. ASMÜD Üyeleri Arasına Katıldı

Geniş makine parkı ve tecrübeli teknik personeli ile yol, otoyol, baraj, HES gibi projelerde altyapı ve zemin işlerini başarıyla gerçekleştiren SNH İnşaat A.Ş., Türkiye’de yol ve asfalt sektörünün tek sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Asfalt Müteahhitleri Derneği-ASMÜD’e üye oldu.

1996 yılında kurulan SNH İnşaat A.Ş. sektöre sanat yapısı işleri ile başlayarak, 2014 yılında kurduğu 320 ton/saat kapasiteli asfalt plenti ile asfalt üretmeye ve yol üstyapı yapım ve onarım işlerini gerçekleştirmeye başladı. Daha sonra 2018 yılında üstlendiği Ankara Çevre Otoyolu Karataş Viyadüğü üstyapı iyileştirme projesi kapsamında gerekli yatırımları yaparak çok özel bir imalat türü olan Mastik (Guss) asfaltı üretti ve uyguladı. Halen TAG Otoyolunda, Ankara Çevre yolunda , Adana Kuzey Kavşağı - Bahçe Kavşağı ve Borçka-Camili Yolu Muratlı-Güreşen Ayrım Köprüsü ve Bağlantı Yollarında üstyapı onarım işlerini yürüten SNH İnşaat A.Ş., Bitümlü Sıcak Karışım Yollar, Alt Geçit - Üst Geçit, Menfez, Hendek Kaplama ve Beton İmalatları, Şev Islahı ve Destekleme İmalatları, Asma Köprü ve Viyadükler, İksa ve İstinat Duvarları, Guss Asfalt (Mastik Asfalt) Uygulaması, Soğuk bitümlü Karışımı Üretim ve İmalatı, Yağmur Suyu ve Drenaj Sistemleri ile Beton ve Asfalt Bordür işlerinde hizmet üretecek kapasite ve donanıma sahiptir.

Ülkemizde ve çevre coğrafyamızda fiyat-kalite dengesini koruyarak üstlendiği altyapı ve üstyapı inşaat projelerinde yüksek kaliteyi, güveni, mimari estetiği ve çevre duyarlılığını göz önünde bulunduran SNH İnşaat A.Ş. hakkında detaylı bilgi www.snh.com.tr adresinde bulunmaktadır.

ASMÜD ailesine katılarak derneğimize güç katan SNH İnşaat A.Ş.’ye hoş geldiniz diyerek, çalışmalarımıza sağlayacakları katkılar için şimdiden teşekkür ederiz.


Ankara Çevre Yolu Karataş Viyadüğü Guss Asfalt

TAG Otoyolu Baklalı Kavşağı ve Üstyapı Onarım İşi


Diğer haberler için tıklayınız..

Powered by Sisyön