17 May 2022

ASMÜD 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Nisan 2022 Tarihinde Gerçekleştirildi

Türkiye’de asfalt ve yol konusunda hizmet veren müteahhitler ile sektöre malzeme ve makina ekipman üreten ve tedarik eden firmaları çatısı altında toplayan Türkiye Asfalt Müteahhitleri Derneği-ASMÜD, 26. Kuruluş yılında 12. Olağan Genel Kurul Toplantısını 27 Nisan 2022 tarihinde, Grand Ankara Oteli’nde gerçekleştirdi.

3 yıllık yönetim döneminde ASMÜD’ün gerçekleştirdiği faaliyetlerinin sunulduğu Genel Kurul Toplantısını açan 11. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Özcan, katılımları için üyelere teşekkür etti.

Genel kurul gündeminde yer alan maddeler kapsamında yapılan oylama ile 2022-2025 yılları için yeni Yönetim ve Denetim kurulları ile Yüksek Danışma Kurulu üyeleri seçildi. Genel Kuruldan sonra yapılan ilk Yönetim Toplantısında son 3 dönem yönetim kurulu başkanlığını yapan Ayberk Özcan yeniden Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Kurullarda yer alan üyelerin görev dağılımı aşağıdaki şekilde belirlendi.

YÖNETİM KURULU
1) Ayberk ÖZCAN - Başkan, Ösak İnşaat A.Ş.
2) Deha EMRAL - Başkan Vekili, Özdemir İnşaat A.Ş.
3) İhsan ÇETİNCEVİZ - Başkan Vekili, Onur Taahhüt A.Ş.
4) A. Tuncer ERTAN - Başkan Vekili, Eksen Prj. A.Ş.
5) Nihat KIZILIRMAK - Muhasip Üye, Kızılırmak İnşaat A.Ş.
6) Tahir ÇELİK - Üye, Çelikler Taahhüt A.Ş.
7) Aynur ULUĞTEKİN - Üye, Kalyon İnşaat A.Ş.
DENETİM KURULU
1) Ahmet NALBANTOĞLU, Nalbantoğlu İnşaat A.Ş.
2) Mehmet KILAVUZ, KLV İnşaat A.Ş.
3) Hasan KARDAŞ, Teknofalt Ltd. Şti.
YÜKSEK DANIŞMA KURULU ÜYELERİ
1) Veysi Akın KOLOĞLU, Kolin İnşaat A.Ş.
2) Nihat ÖZDEMİR, Limak İnşaat A.Ş.
3) Burak KORZAY, İsfalt A.Ş.

Genel Kurul Toplantı gündeminin son maddesinde, başta Karayolları Genel Müdürlüğü olmak üzere ilgili kurum, kuruluş ve üniversiteler ile işbirliği içinde sektörün gelişmesini sağlamak, sorunlarına çözüm üretmek için asfalt ve yol sektöründe tam bir güç birliği yaratılarak, etkin çalışmaların yapılması konusunda üyeler dilek ve temennilerde bulundu.

Sektörde iş kalitesini ve güvenliğini artırmak üzere mesleki eğitim, yeterlilik ve belgelendirme konularında çalışmalar yapılmasına karar verildi. Ayrıca sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda sektörün iklim değişikliğine etkilerinin azaltılması, enerji verimliliği ve sorumlu kaynak kullanımı konularında çalışmaların yapılması planlandı.

Genel Kurul sonrasında Karayolları Genel Müdürlüğü Yöneticileri ile inşaat sektörü temsilcilerinin ve ASMÜD üyelerinin katıldığı bir iftar yemeği düzenlendi.

ASMÜD Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Tahir Çelik’in sahibi olduğu Çelikler Holding sponsorluğunda Grand Ankara Otelde düzenlenen iftar yemeğine, KGM Genel Müdürü Sayın Abdulkadir Uraloğlu, Genel Müdür Yardımcıları Mücahit Arman, Ahmet Sağlam ve Metin Aytekin, TMB Başkanı Sayın Erdal Eren ile KGM yöneticileri katıldı. İftar Yemeğine katılamayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu, ASMÜD Başkanı Ayberk Özcan’a gönderdiği telgraf ile sektörümüzün önemini vurgulayarak, davet için teşekkürlerini iletti ve Genel Kurul Çalışmalarının sektörümüze ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.


Diğer haberler için tıklayınız..

Powered by Sisyön