29 Eyl 2021

ASMÜD, 6-8 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurasında C213 nolu stantta yer alacak.

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Türkiye Ulaştırma Politikası odağında planlanan "Lojistik – Mobilite – Dijitalleşme" temalı 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası ve Fuarı 6-7-8 Ekim 2021 tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı C Terminalinde gerçekleştirilecektir.

Ulaştırma ve haberleşme alanındaki hedeflerin gerçekleştirilmesi amacıyla, projelerin geliştirilmesi ve hayata geçirilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlarla koordinasyon içerisinde; öncelikli hedefleri belirlemek, dünyadaki gelişmeler ışığında, sektörlerin gelişimini sağlamak ve sektörlerin mevcut ve olası sorunlarına çözüm önerileri getirmek üzere düzenlenen Şura ile, yurt içi ve yurt dışı paydaşlar, kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin de güçlendirilmesi amaçlanmıştır. Şura sonucunda Sektör Çalışma Grupları’nın, vizyon kurulunun ve akademik danışmanların destekleriyle "Türkiye Ulaştırma Politikası Strateji Belgesi", "Öngörü Raporları" ve "Lojistik, Dijitalleşme, Mobilite Vizyon Raporları" hazırlanmış olacaktır.

Şura’nın fuar alanında Derneğimize tahsis edilen “C213” nolu stantta, ASMÜD ve çalışmaları hakkında bilgiler verilecek olup, Şura’ya katılan üyelerimizin standımızı ziyaret etmelerinden büyük memnuniyet duyulacaktır.

Şura’nın tüm katılımcılara açık olan ana salonunda düzenlenecek oturumlarda aşağıdaki başlıklar ele alınacaktır. Şura’nın 6 Ekim 2021 tarihinde düzenlenecek olan “Karayolu Sektör Paneli Kapalı Oturumu”na davet edilen Derneğimiz Genel Sekreteri ASMÜD'ü temsilen Şura’ya delege olarak katılacaktır. Şura hakkında detaylı bilgiye, online kayıt formuna ve ayrıntılı programa www.ulastirmasurasi.gov.tr/ adresinden ulaşılabilinir.

ANA SALON OTURUM BAŞLIKLARI

6 Ekim 2021, Çarşamba

  • Küresel Ticaret Yeniden Şekilleniyor: Yeni Lojistik Rotalar ve Türkiye’nin Stratejik Önemi (LOJİSTİK)
  • Küresel Şehirlerde Ulaşımda Yenilikçi Yaklaşım (MOBİLİTE)

7 Ekim 2021, Perşembe

  • Haberleşmede Dijital Reform: Dijital Yollar (DİJİTALLEŞME)
  • Sürdürülebilir Lojistikte İnovasyon, Yeni Trendler ve Yeşil Lojistik Uygulamaları (LOJİSİTK)
  • Mobilitenin Geleceği: Yeni Nesil Ulaşım (MOBİLİTE)

8 Ekim 2021, Cuma

  • Dijital Çağda Ulaştırmanın Geleceği (DİJİTALLEŞME)


Diğer haberler için tıklayınız..

Powered by Sisyön